pt ca azi sunt sensibila....

azi defapt e maine...


sa vb despre tantra.

fara sa vrei azi ai intrat in lumea asta.... o lume faina care o sa te fascineze daca o sa ai rabdare sa ti o arat si daca o sa vrei sa o accepti ca o altfel de lume.

nu vb de tantra. niciodata nu am scris de tantra. in sexul tantric vad defapt dragostea si iubirea.
tantra pentru multi ar insemna prelungirea placerii sexuale.

pt mine inseamna prelungirea placerii sau inceperea placerii dar fara sex (coit in sine). inseamna o legatura creata intre doi oameni. o legatura de daruire fara asteptarea unei recompense. o daruire totala.

da.... si tot azi ai aflat si ca practic yoga. asta e posibil sa o fi stiut dintr-un anumit loc. posibil. defapt hmmm ashtanga practice.

ok si niciodata nu am vrut sa te stresez cu chestii ce tin de feng shui and stuff chit ca intr-o anumita masura ma definesc darrrrrrr sa revenim la baza.

tantra. hmmmm tantra inseamna tot ce este mai frumos intr un om.

sexul tantric numit si "sexul sacru" - deoarece sexualitatea este considerata conform tantrei o forma de atingere a divinitatii - sexul tantric este un mod intim  meditativ de a face dragoste avand ca scop prelungirea actului sexual si intensificarea senzatiilor din momentul culminant(asta te poate duce chiar la o ejaculare prelungita sa spunem)


un alt aspect al sexului tantric este vulnerabilitatea: ambii parteneri sunt interesati sa para ei insisi, cu slabiciunile si defectele fiecaruia, fapt destul de dificil pentru barbatii obisnuiti sa si ascunda sensibilitatea (asociata pentru multi dintre ei cu slabiciunea si vulnerabilitatea).
   
tantra inseamna si echilibru incercarea de a aduce aceasta armonie intre partea masculina si cea feminina din fiecare dintre noi, intre interior si exterior, lumina si intuneric. nici un alt aspect al vietii umane nu este atat de contrastant precum sexul nimic nu poate fi atat de sublim uneori si atat de infam alteori  creand posibilitatea de a ne cunoaste si "atinge" partile intunecate existente in fiecare dintre noi se poate acorda un echilibru acelor dorinte ascunse care in alte conditii pot parea perverse

culmea este ca desi gonesc dupa orgasme ca o nebuna; tantra nu inseamna numai asta; dar si asta... hmm datorita tantrei pot sa am orgasm cand sug pula. tot datorita ei pot sa am orgasm cand ma musti de gat sa ma saruti cu ochii deschisi.

da asa e iti dau dreptate este superb sa iubesti chiar si fara sa primesti inapoi iubirea; this means tantra but when u have same answer hmmm wow.

citind asta tu poti fi constient de ce anume pot sa ofer fuck ai fi primul din viata mea si asta ar fi si mai wow un fel de cireasa de pe tort.

dude si eu ma tem de multe chestii pt ca ma fac vulnerabila. uite asta e un subiect care o face; mai e ala de care ti-am tot explicat si m am balbait ca o gasca si mai am unu matasea......fuck pb o sa le inving si pe astea defapt nu neaparat ca o sa le inving but i am going to be me with u all me haha dar asta nu inseamna ca nu o sa mai imi aplaude urechile cand o sa iti sug pula pb o sa aplaude si mai tare hahahahahaha

fuck incerc doar sa ma fac inteleasa i think

 spre deosebire de alte filosofii si religii tantra celebreaza placerea si recunoaste frumusetea corpului, in totalitatea lui (nu numai organele genitale care au  o vulgaritate in zua de azi). ritualul tantric accepta frumusetea organelor genitale(din cauza asta eu fac muie cu atata pofta) ca si parte integranta a unui corp splendid, concepute pentru a oferi si a primi placerea, frumusetea unui barbat nu consta doar in pula.
azi ti-am spus ca esti frumos? suna caraghios cand o spun asa i?
acum intelegi de ce o fac? asa te vad: superb

de asemenea este incurajata pofta sexuala  insa nu numai in sens sexual  ci si ca pofta de viata(din cauza asta eu mereu is horny si mereu ai senzatia ca te as fute de la intrarea in casa)  adica bucuria de a trai si a simti la maxim. fuck asta include minunatul gust al alimentelor si al bauturilor, muzica, florile, activitatea fizica, familia, prietenii, emotiile, lacrimile, temerile - toate completeaza. incercarea de a nega o parte din noi insine (fizica, mentala, emotionala sau spirituala) inseamna a ne priva de umanitate si bucuria de a trai

 potrivit filosofiei tantrice exista doua tipuri de orgasm, cel fizic si cel al inimii. la o prima vedere ar putea sa para doua lucruri total diferite, insa la o analiza mai atenta se completeaza reciproc. practica tantra incurajeaza o "introspectie" a inimii 24 de ore din 24. Aceasta stare poate fi echivalenta cu una orgasmica, in care tot ce faci vine din inima si se refera la "calea mainii drepte" obtinuta numai prin meditatie, yoga, milostenie si mantra.

"Calea mainii stangi" presupune atingerea starii de fericire prin intermediul sexualitatii, care apoi se poate rasfrange si asupra altor aspecte din viata.

bat campii??????? daca esti putin atent ai sa vezi ca tot ce spun aici ai sa regasesti in mine

motivul pentru care spun mereu ca fac sex oricand oricum dar nu cu oricine ar fi ca  tantra nu se refera la actul sexual realizat cu mai multi parteneri. tantra este mai degraba un stil de viata decat orice altceva, iar pentru ca pune accentul pe intimitate este posibil sa ajungem la implinirea adevarata cu un singur partener.

da, din cauza asta exista si 2 min blowing; din cauza asta cer sa ma uit in ochii tai in anumite momente din cauza asta cer si tot din cauza asta nu insist. vreau sa faci totul din dorinta pt ca doar  din dorinta te pot face sa simti altceva..

let me show u.....just trust me 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

anal fisting

i love it this way

fantezie