masturbarea anala


google search: femeie masturbare anala.

bingo. autocunoasterea este defapt calea fericirii.

da masturbarea anala ne provoaca sa dorim sexul anal. e bine sa incepem cu asta pt ca asa devenim constiente de cat de mult putem duce( putem maxim) si de ritm(il recomand pe cel alert).
masturbarea anala trebuie sa inceapa in momentul in care suntem foarte ude, maxim de excitate(dar nu exista maxim) daca stii sa o duci poti incerca dupa ce ai avut un orgasm; in general noi dupa ce ne provocam un orgasm prin masturbare devenim foarte sensibile cand ne atingem, asa ca dupa orgasm te poti stimula anal si asa o sa il scoti pe al 2 lea foarte usor pentru ca dupa ce te incingi poti iar sa iti freci lindicul oricat de frenetic si o sa simti doar placere.
te poti masturba anal cu un deget, 2, 3 ,4.  cu un vibrator anal; cu bile, cu morcovi, banane, castraveti ce-ti trece prin cap. inceputul e greu si rusinos( nu inteleg de ce).
la patrundere o sa simti o jena si senzatia de respingere si asta pt ca anusul e facut sa scoata nu sa primeasca. e important sa stai relaxata. sa intri usor si cu fiecare cm sa te opresti o secunda apoi sa patrunzi iar(aici ma refer la masturbarea cu obiecte mai groase).  e o diferenta intre obiecte tari si mana sau pula. pula e tare dar senzatia e alta. cu un vibrator o sa ai senzatia ca iti sparge curu. pula o sa o simti cum aluneca cum o inghite curul.

da masturbarea anala e buna si premergatoare sexului anal pentru ca te pregateste. daca ajungi sa iti cunosti foarte bine partea asta vei sti sa ajungi la orgasm in timpul actului sexual.pt ca vei sti sa tii un ritm al tau si crede-ma barbatul nu o sa zica nimic ca impui tu ritmul pentru ca el o sa fie prea fascinat de noua jucarie. e imporntant ca inceputul sa fie slow pentru a nu provoca fisuri anale apoi da-i sa sune rau nu este si inca o chestie

daca te futi in cur nu esti curva;

daca iti place si urlii de placere nu esti curva,
daca ii spui da fute-ma mai tare vreau sa fiu tarfa ta tot nu esti curva; esti iubita lui si il satisfaci. spune-i ca vrei sa-ti umple curul de sperma si ca vrei sa te futa tare ca un nebun.
cand te vei masturba anal in fata lui sa il privesti in ochi si sa il intrebi daca ii place; daca vrea sa fie

el acolo….

distractie placuta!!!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

anal fisting

i love it this way

fantezie