orgasmul multiplu… fisting and squirting

multe vorbesc despre, multe il viseaza, altele in traiesc cu fiecare experienta sexuala.

eu simt orgasmul multiplu, de fapt, ca  o succesiune de spasme.  simt ca incep sa tremur  si simt in pelvis spasmele respective. ca o cadere simt, simt, simt apoi o pauza si iar simt, simt, simt. mai este un fel de orgasm multiplu pe care l-am trait fara aceste pauza intre ele. orgasmele foarte puternice ce durau sa spun pana la zece minute imi dadeau apoi o stare usoara de lesin si un tiuit al urechilor. altele ma obligau sa raman in pat cel putin pentru o ora.

cel mai intens orgasm multiplu l-am avut in pozitia umeri-craci iar eu aveam capul lasat in jos pe marginea patului iar el tinea mainile in jurul picioarelor mele. dar ala a fost un orgasm cu urmari perfuzabile.

cum sa provocati orgasme multiple? nu fututul in sine, nu linsul; sunt alte grozavii care ne duc acolo. masturbati ne si priviti ne in timp ce o faceti. priviti reactiile si in timp ce ne masturbati puneti mana pe abdomen sub buric; acolo se simt prima oara spasmele de care vb; de acolo pornesc, apasati usor cu palma intinsa. jucati-va cu lindicul apoi cu pasarica penetrand-o cu un deget apoi cu doua. apoi cu trei, cu patru sau daca stiti sa va jucati cartile si o aduceti intr-un exataz maxim puteti cu toata mana pana la incheietura; dar mana sa o tineti intinsa sa nu strangeti pumnul decat daca va cere. in tot timpul asta tineti cealalta mana apasat abdomenul; o sa creati astfel o presiune a organelor ce va accelera posibilitatea unui squirt.

ce simtim noi cand avem orgasm???? fizic simtim o mancarime, o fierbinteala apoi o senzatie puternica de pipii aici apare squirt-ul care defapt nu este nici pipi,i nici lichidul nostru normal ce il eliminam la orgasm. eu il numesc cherry squirt…. pt ca are gust bun ; acel gust; si este un fel de ejaculare a noastra a femeilor.

masturbarea asta trebuie sa fie treptata….. de la modul tandru si grijuliu pana la violenta miscarilor; in momentul in care miscarile voastre devin isterice apasati abdomenul putin mai tare si in functie de spasmele ei accelerati sau incetiniti miscarile. daca ii provocati un squirt o sa o supuneti, o sa isi doreasca altul si altul si altul.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

anal fisting

i love it this way

fantezie